kaan öz
5.02.2015 15:09:00
ETEM PAZARCI bizim adayımız onun adını kozanda kimse silemez

Kozan MHP’ de aday adaylarının ayaksesleri

Kozan MHP’ de aday adaylarının ayaksesleri

Haziran 2015’te yapılacak genel seçimler öncesinde partilerde milletvekili aday adayları ortaya çıkmaya başladı.

Haziran 2015’te yapılacak  genel seçimler öncesinde partilerde milletvekili aday adayları ortaya çıkmaya başladı.

 

Geçen haftaki sayımızda Kozanlı olup AK Parti’de aktif siyaset yapan ve Adana’da sıralamaya girmeyi hedefleyen isimlere yer vermiştik. Bu hafta sırada Kozan’ın yerel iktidarı Milliyetçi Hareket Partisi’nin aday adayları bulunuyor.

 

Yerel seçimlerde belediye başkanlığı adaylığı noktasında bolluk yaşayan Milliyetçi Hareket Partisi’nde, aynı yoğunluğun genel seçimlere de yansıması bekleniyor.

 

Kozan’da göreve gelen yeni belediye ve ilçe yönetimleri ile yükselişe geçen MHP’nin aday adayları bir bir isimlerini duyurmaya başladılar.

 

2 dönemdir milletvekilliği yapan Ali Halaman, önceki genel seçimlerde Adana’dan 4.sırada aday olan Cahit Öztok, Kozan’ın tanınan isimlerinden veteriner hekim Ali Demir, Kozan ve Adana’da doktorluk mesleğini aktif olarak devam ettiren tanınmış plastik cerrahlardan Burak Yiğenoğlu, ticari faaliyetlerini Antalya’da devam ettiren Murat Güven, MHP teşkilatında uzun yıllar görev almış olan Cevdet Bozok ve Kozan’da yıllardır sağlık alanında hizmet veren dahiliye uzmanı doktor Mustafa Ağca MHP’nin Kozan’dan sıralamaya girip Milletvekili olma planları yapan isimleri arasında.

 

Çekişmeli bir adaylık sürecinin yaşanması beklenen Milliyetçi Hareket Partisinde ilçe kongrelerinin ardından8 Şubat’ta yapılacak büyük il kongresindensonra hareketli günler bekleniyor.